100Mbps

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 24 mujore çmimi paketës DIGI-Fi 100 është 1500 Lekë në muaj dhe modemin e përfitoni në përdorim falas.

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 12 mujore çmimi paketës DIGI-Fi 100 është 1690 Lekë në muaj dhe modemi kushton 1500 Lekë.

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Kosto e instalimit është 1500 Lekë.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.