Paketa Internet

Paketat e Internetit


100% FANTASTIKE!

Tërësisht dhe vetëm, internet më fibër optike direkt në shtëpinë tënde.

Tashmë çdo gjë ndodh më shpejt.

Bëj më shumë në më shumë pajisje.

Jepi fuqi të gjithë shtëpisë.

ZGJIDH FIBRËN TËNDE TANI!

DIGI-Fi 30Ideale për të naviguar dhe shikuar online në 2 pajisje njëkohësisht. Luaj online me një pajisje dhe shijo cilësi HD.Lekë1,490

 • Ideale per familjen  për të naviguar, luajtur dhe shikuar online me cilësi HD.
 • 30 Mbps Download

 • 5 Mbps Upload

 • 500 GB në dispozicion
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas, gjithashtu nëse kryeni parapagim 6 ose 12 mujor në kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas.

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 1 vjeçare modemi kushton 1500 Lekë.

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Kosto e instalimit është 1000 Lekë.

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH.

Pajtimtarët me paketat ekzistuese nuk transferohen automatikisht tek paketat e reja.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 5/1 Mbps

Pas mbarimit të afatit të kontratës në rast mos rinovimi me një afat të paracaktuar ju do të vazhdoni të keni shërbimin por tarifa e pajtimit mujor për këtë paketë do të jetë 2,235 Lekë/muaj.

DIGI-FI 100Lekë2,100

 • Ideale për familjen dhe miqtë për të naviguar, luajtur, shikuar online me cilësi full HD.
 • 100 Mbps Download

 • 10 Mbps Upload

 • 1 TB në dispozicion
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas, gjithashtu nëse kryeni parapagim 6 ose 12 mujor në kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas.

Në rast se kryeni parapagim 6 ose 12 mujor për paketën DIGI-Fi 100 tarifa mujore e paketës nga 2100 Lekë në muaj shkon në 1990 Lekë në muaj.

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 1 vjeçare modemi kushton 1500 Lekë.

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Kosto e instalimit është 1000 Lekë.

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH.

Pajtimtarët me paketat ekzistuese nuk transferohen automatikisht tek paketat e reja.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps

Pas mbarimit të afatit të kontratës në rast mos rinovimi me një afat të paracaktuar ju do të vazhdoni të keni shërbimin por tarifa e pajtimit mujor për këtë paketë do të jetë 3,150 Lekë/muaj.

DIGI-FI 300Lekë3,000

 • Lundro, luaj, shiko, puno online me deri në 15 pajisje njëkohësisht. Shijo transmetimin 4K. Çdo gjë sa hap e mbyll sytë.
 • 300 Mbps Download

 • 30 Mbps Upload

 • 1.5 TB në dispozicion
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas, gjithashtu nëse kryeni parapagim 6 ose 12 mujor në kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas.

Në rast se kryeni parapagim 6 ose 12 mujor për paketën DIGI-Fi 300 tarifa mujore e paketës nga 3000 Lekë në muaj shkon në 2800 Lekë në muaj. 

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 1 vjeçare me këste mujore modemi kushton 1500 Lekë. Në rast se vendosni të kryeni kontratë 1 vjeçare me parapagim 6 ose 12 mujor modemi kushton 1000 Lekë.

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Kosto e instalimit është 1000 Lekë.

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH.

Pajtimtarët me paketat ekzistuese nuk transferohen automatikisht tek paketat e reja.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.

Pas mbarimit të afatit të kontratës në rast mos rinovimi me një afat të paracaktuar ju do të vazhdoni të keni shërbimin por tarifa e pajtimit mujor për këtë paketë do të jetë 4,500 Lekë/muaj.

DIGI -FI GigaBitLekë14,000

 • Për të bërë gjithçka, pa asnjë kufizim me cilësi superiore, asnjë dallim mes reales dhe virtuales. Transmetim 8K.
 • 1000 Mbps Download

 • 100 Mbps Upload

 • 2 TB në dispozicion
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas, gjithashtu nëse kryeni parapagim 6 ose 12 mujor në kontratë 2 vjeçare modemin e përfitoni në përdorim falas.

Në rast se kryeni parapagim 6 ose 12 mujor për paketën DIGI-Fi Gigabit tarifa mujore e paketës nga 14,000 Lekë në muaj shkon në 13,000 Lekë në muaj. 

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 1 vjeçare me këste mujore ose me parapagim 6 mujor modemi kushton 3000 Lekë. Në rast se vendosni të kryeni kontratë 1 vjeçare me parapagim 12 mujor modemi kushton 1500 Lekë.

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Kosto e instalimit është 1000 Lekë.

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH.

Pajtimtarët me paketat ekzistuese nuk transferohen automatikisht tek paketat e reja.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.

Pas mbarimit të afatit të kontratës në rast mos rinovimi me një afat të paracaktuar ju do të vazhdoni të keni shërbimin por tarifa e pajtimit mujor për këtë paketë do të jetë 21,000 Lekë/muaj.

Je gati për 100% fibër optike ? Telefononi tani 045 600 110  dhe merr ofertën më të mirë!

I thjeshtë dhe perfekt për një eksperiencë të plotë në Wi-Fi
 • Për Video Streaming në HD
 • E ndërtuar mbi frekuencat 2.4 Ghz
 • Kapacitet në Wi-Fi: 50 Mbps

Një modem për mbulim dhe shpejtësi të mirë në Wi-Fi

Zgjidhja për rrjetin e shtëpisë tuaj
 • Për Video Streaming në HD dhe 4K
 • 2 banda frekuncash për mbulim dhe shpejtësi ( 2.4 Ghz dhe 5 Ghz)
 • Kapacitet në Wi-FI : AC1200

Një modem që lidhet thjesht me përforcuesit për më shumë shpejtësi dhe mbulim të plotë. Shoqërohet me aplikacionin Nokia Wi-Fi, për të qënë plotësisht në kontroll.

 

Wi-Fi fantastik dhe vlerë e pabesueshme.
 • Për video streaming në HD dhe 4K
 • Një Beacon 1 mbulon deri në 140m2
 • Kapaciteti në Wi-Fi : AC1200

Ky është një përforcues, i cili lidhet me modemin tuaj për më shumë mbulim.

Duket i zgjuar. Është i zgjuar.
 • Për video streaming në 4K dhe 8K
 • Një Beacon 3 mbulon deri në 185m²
 • Kapaciteti në Wi-Fi : AC3000

Ky është një përfocues, i cili lidhet me modemin tuaj për më shumë mbulim dhe më shumë shpejtësi.