DIGICOM TV
From television to many visions

Me shërbimin më të ri, aplikacionin DIGICOM TV shijoni programacionin e pasur me filma, seriale, dokumentarë, argëtim për fëmije, sport dhe magjinë e eventeve te preferuara në çdo kohë, kudo e në disa pajisje njekohësisht: TV, tablet ose mobile. Kombinimet e pajisjeve i bëni sipas dëshirës.
Shkarko aplikacionin Digicom TV dhe shijo argëtim pa limit për të gjithë familjen.

Shërbimet e DIGICOM TV:
Live TV: shikoni live kanalet televizive të paketave Digitalb, Tring dhe Digi TV
EPG: mundëson informacion mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
Catchup TV: mos humbisni përmbajtjen tuaj të preferuar me Catchup TV, i cili ju mundëson të shikoni programet e kaluara deri në 3 ditë pas transmetimit të tyre.
Lista e të preferuarave: krijoni një listë të personalizuar të kanaleve të preferuara për ta aksesuar me lehtësi në çdo moment.
Kontrolli Prindëror: bllokoni kanalet sipas preferencës tuaj.
Screen Mirroring (AirPlay) – mundëson ndarjen e ekranit të paisjeve mobile në Smart TV.

Visionary Concept

Shikoni kombinimin me paketat DIGI-FI:

Programacion i gjerë me sporte, muzikë, kanale për fëmijë, kanale informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma nga më të fundit. Paketat e Digitalb ofrojnë kampionatin Europa League si edhe kampionate të tjera si Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, kanale të huaja, seriale të ndryshme. Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom TV padyshim përfshihen në paketat Digitalb.

Çmimet mujore për kombinimet e paketave të Digicom me paketat e Digitalb për kontratat 12/24 mujore.

Paketat Digitalb Familjare Digitalb Premium
Kontratë
12/24 mujore
Kontratë
24 mujore (WiFi 6)
Kontratë
12/24 mujore
Kontratë
24 mujore (WiFi 6)
DIGI-FI 100 2,100 Lekë 2,500 Lekë 3,100 Lekë 3,500 Lekë
DIGI-FI 500 2,400 Lekë 2,800 Lekë 3,400 Lekë 3,800 Lekë
DIGI-FI 1 Giga 2,700 Lekë 3,100 Lekë 3,700 Lekë 4,100 Lekë
DIGI-FI 2.5 Giga 5,600 Lekë 6,600 Lekë

Lista e kanaleve Digitalb ▼

Programacion i gjerë me sporte, muzikë, kanale për fëmijë, kanale informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma nga më të fundit. Paketat e Tring ofrojnë kampionatin Champions League si edhe kampionate të tjera si kampionati portugez, kampionati turk, kampionati skocez si edhe programacion i gjerë me mbi 100 kanale. Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom TV padyshim përfshihen në paketat Tring.

Çmimet mujore për kombinimet e paketave të Digicom me paketat e Tring për kontratat 12/24 mujore.

Paketat Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
Kontratë
12/24 mujore
Kontratë
24 mujore (WiFi 6)
Kontratë
12/24 mujore
Kontratë
24 mujore (WiFi 6)
Kontratë
12/24 mujore
Kontratë
24 mujore (WiFi 6)
DIGI-FI 100 2,000 Lekë 2,400 Lekë 2,500 Lekë 2,900 Lekë 2,800 Lekë 3,200 Lekë
DIGI-FI 500 2,300 Lekë 2,700 Lekë 2,800 Lekë 3,200 Lekë 3,100 Lekë 3,500 Lekë
DIGI-FI 1 Giga 2,600 Lekë 3,000 Lekë 3,100 Lekë 3,500 Lekë 3,400 Lekë 3,800 Lekë
DIGI-FI 2.5 Giga 5,500 Lekë 6,000 Lekë 6,300 Lekë

Lista e kanaleve Tring ▼

Njoftim për kanalet e Klan

Digicom njofton se nga data 01.09.2022 paketa televizive e Klan do të transmetohet vetëm në platformën e Digitalb.

Shijo programet e preferuara në platformën televizive më inovatore Digi TV. Me një përvojë të re tani mund të përjetoni nga kudo dhe në cdo kohë eksperiencën më emocionuese në kanalet kombëtare, kanalet e huaja, kanalet informative dhe të përgjithshme, FALAS për 6 muajt e parë. Pas përfundimit të periudhës promocionale shërbimi Digi TV do të tarifohet në vlerën 200 lekë/muaj. Të gjitha shërbimet që ofron platforma Digi TV padyshim përfshihen në paketën Digi TV.

Lista e kanaleve Digi TV ▼

Shënime:

 • Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH.
 • Digicom rezervon të drejtën e ndryshimeve.
 • Lista kanaleve është në përmirësim sipas ofruesit.
 • Abonimet në çmimet promocionale të paketave ofrohen nëpërmjet kontratës 1 dhe 2 vjecare.
 • Çmimi përmban internetin dhe paketën TV.
 • Garanci për pajisjen STB OTT:
  • Në kontratë 12 mujore pajisja STB OTT ka një garanci prej 1500 Lekësh.
  • Në kontratë 24 mujore pajisja STB OTT merret në përdorim falas.
  • Nëse kryeni parapagim 12 mujor pajisjen STB OTT e përfitoni në përdorim falas, për çdo afat kontrate 12 apo 24 mujor.