Zgjidh kategorinë për të parë
pyetjet më të shpeshta

Icon

Internet

 • Shërbim vetëm për ty, nuk ndahet me përdorues të tjerë.
Më shumë
Icon

Abonime

 • Ndryshim pakete, Ndryshime të dhënash, Shërbime
Më shumë
Icon

Fatura

 • Fatura, Pagesat
Më shumë
Icon

Speedtest

 • Testoni shpejtësinë e internetit
Më shumë
Icon

TV

 • Shërbimi i TV, Paketat, Ndryshimi i abonimit
Më shumë
Icon

Telefoni

 • Shërbimi i Telefonisë
Më shumë

Internet

Më shkëputet shpesh linja

Nuk më vjen shpejtësia sipas kontratës që kam nënshkruar

Nuk kam internet

Më ndryshoni passwordin e Wi-Fi

Do you provide additional support?

Abonime

A do të ndikojë ndryshimi i paketës time në datën e përfundimit të kontratës time?

Si mund të kaloj në një paketë tjetër ?

Dua që të shkoj me pushime dhe nuk dua të kem internet në shtëpi, çfarë duhet të bëj?

Dua të ndryshoj shtëpinë, si mund të marr shërbimin atje ku do transferohem ?

Më është prishur pajisja, si mund ta rregulloj?

A kam internet nëse nuk kryej pagesën deri në datën e fundit të muajit ?

Më duhet DG dhe fjalëkalimi për Digicom UP

Si të kontrolloj sa internet kam harxhura deri tani ?

Fatura

Çfarë përmban fatura ime?

Për sa kohë aktivizohet shërbimi kur paguaj?

Si ta kuptoj që pagesa u krye me sukses?

Shërbimi im është shkëputur. A mund ta paguaj akoma faturën time online?

Po sikur të mos paguaj faturën time në kohë?

A mund ta ndryshoj datën e caktuar të pagesës?

Cili është afati i fundit kur më duhet të kryej pagesën?

Si ta paguaj faturën time?

A ka ndonjë tarifë shtesë kur kryej pagesën online ?

Pse është ndryshe fatura ime këtë muaj?

Ku mund të shikoj faturën?

Llogaritë bankare sipas kursit

TV

Nuk punon fare, nuk me hapet asnjë kanal

Ka ngecur figura

Nuk ka sinkronizim figura me zërin

Nuk ndizet pajisja STB

Nuk më punon telekomanda

Telefoni

Nuk ka sinjal fare

Nuk marr dot thirrje

Nuk bëj dot thirrje

Si të na kontaktoni?

Jemi në shërbimin tuaj 24/7, për çdo pyetje apo ndihmë në lidhje me shërbimin, abonimin, apo faturën.

Kujdesi ndaj klientit 045600110

Na shkruani në çdo moment në adresën tonë të email contact@digicom.al ose na kontaktoni në mediat sociale.

Dyqanet tona janë të hapura nga e hëna në të shtunë / 08:00 – 20:30. Dhe ditën e dielë / 08:30 – 20:00.

 • Dyqani Digicom – Rruga “Abdyl Frashëri”
 • Dyqani Digicom – Bulevardi “Zogu i I”
 • Dyqani Digicom – Rruga “Bardhyl”
 • Dyqani Digicom – Rruga “Myslym Shyri”
 • Dyqani Digicom – Qendra Tregtare “Toptani”
 • Dyqani Digicom – Bulevardi “Migjeni”, Astir
 • Dyqani Digicom – Durrës lagjja numër 4, Rruga Egnatia

Në përgjigje të nevojës së klientit, pika e shërbimit për pajisjet e Digicom ndodhet pranë dyqanit Digicom në Rrugën “Myslym Shyri”. Orari i shërbimit:

E hene – E premte 08:30 – 20:30

E shtune 09:00-18:00

E diele – pushim

Zona e Mbulimit