Më shumë shërbime,
më shumë opsione

Ne përpiqemi të krijojmë opsione dhe fleksibilitet për t’ju përgjigjur nevojave të klientit.

Icon

DATA EXTRA

Më shumë data në dispozicion për ju që konsumuat paketën.

Më shumë
Icon

IP STATIKE

Do lidheni me një kamera me IP? Do ndani një printer në rrjet? Ju duhet IP statike.

Më shumë
Icon

TELEFONI

Merr një numër Digicom, bli një paketë DIGI-Talk. Zgjidh numrin tënd.

Më shumë
Icon

TRANSFERIMI I LINJËS

Po ndryshon ambient? Ke marrë një ambient të ri? Tashmë Digicom mund ta marrësh me vete.

Më shumë
Icon

MODEM

Më shumë mbulim, më shumë shpejtësi. Eksperiencë më të mirë në streaming? Bëj zgjedhjen tënde!

Më shumë
Icon

APLIKACIONI DIGICOM UP

Mënyra më e lehtë për të paguar faturën tuaj dhe për t'ju mbështetur në kohë reale me shumë shërbime të tjera

Më shumë
Icon

SPEEDTEST

Internet Speed test ju mundëson të testoni shpejtësinë e internetit tuaj.

Më shumë
Icon

DOMAIN

Digicom ofron për klientët e interesuar shërbimin e regjistrimit të Domain Name, Hostimit dhe Email Server.

Më shumë
Icon

APLIKACIONI DIGICOM TV

Shkarko aplikacioni Digicom TV dhe dhe shijo argëtim pa limit për të gjithë familjen.

Më shumë