Oferta 1 Gbps

Përjetoni shpejtësinë e vërtetë të internetit me paketën Digi-Fi Gigabit 1 Gbps për vetëm 1,500 Lekë/muaj!


Shpejtësi edhe më të larta me cilësi superiore, për të bërë gjithçka pa asnjë kufizim, bashkëpunim digjital mes reales dhe virtuales pa asnjë dallim, lojëra pa asnjë ndërprerje.

 • Kjo ofertë i adresohet të gjithë pajtimtarëve që lidhin një kontratë gjatë periudhës së këtij promocioni.
 • Kohëzgjatja e kontratës do të jetë 24 mujore duke filluar nga data e lidhjes së saj.
 • Tarifa e instalimit, garancia e modemit dhe garancia e STB OTT janë sipas kushteve të kontratës që firmos klienti.
 • Gift Card

  Të Tjera

  DIGI-FI STUDENT

  Zgjidh paketat e internetit për studentë në rrjetin më të mirë.

  Offer 1 Button Image

  ABONOHU ONLINE

  Përfito nga oferta më e mirë vetëm online për paketat DIGI-FI 100.

  Offer 1 Button Image