DIGI-FI STUDENT

Zgjidh paketat e internetit për studentë në rrjetin më të mirë.

Paketat e internetit Afati i kontratës 12&24 mujore Afati i kontratës 24 mujore (Wi-Fi 6*)
Çmimet zyrtare Promo Student Çmimet zyrtare Promo Student
DIGI-FI 100 1,300 Lekë 1,100 Lekë 1,700 Lekë 1,500 Lekë
DIGI-FI 500 1,600 Lekë 1,360 Lekë 2,000 Lekë 1,760 Lekë
DIGI-FI 1 Giga 1,900 Lekë 1,600 Lekë 2,300 Lekë 2,000 Lekë
DIGI-FI 2.5 Giga 4,800 Lekë 4,200 Lekë
  • Kjo ofertë i adresohet të gjithë studentëve që lidhin një kontratë gjatë periudhës së këtij promocioni.
  • Kohëzgjatja e kontratës do të jetë 12 ose 24 mujore duke filluar nga data e lidhjes së saj.
  • Tarifat e modemit dhe dekoderit janë sipas kushteve të kontratës që firmos klienti.
  • Të gjitha paketat mund të kombinohen me paketat Tring, DigitAlb ose DIGI-TV.
  • Shërbimi Digi Tv, nëse zgjidhet ofrohet falas per 6 muajt e parë. Pas përfundimit të periudhës promocionale shërbimi do të tarifohet në vlerën 200 lekë në muaj.
  • Pajtimtari rezervon të drejtën e ndërprerjes së shërbimit pas periudhës promocionale, pa penalitet, me njoftim paraprak të paktën 1 mujor në adresën e email-it contact@digicom.al.
  • Pas njoftimit të ndërprerjes së shërbimit pajtimtari detyrohet të dorezojë pajisjen STB OTT në gjendje pune dhe të rimbursohet në vlerën e garancisë.

Të tjera


Wi-Fi 6

Abonohu tani dhe zgjidh dhuratën tënde

Offer 1 Button Image

ABONOHU ONLINE

Përfito nga oferta më e mirë vetëm online për paketat DIGI-FI 100 dhe DIGI-FI 1 GIGA.

Offer 1 Button Image