Shërbimet
për biznesin

Icon 1 Më shumë

Sektorët
partner

Icon 2 Më shumë

Na
kontaktoni

Icon 3 Më shumë

Digicom ju ndihmon të punoni më shpejt,
të sigurt dhe me zgjuarsi.

Sot që bota lëviz shpejt, të gjithë kemi nevojë të jemi më fleksibël, të përshtatemi dhe të jemi gati për të reaguar shpejt. Me partnerin e duhur, ju mund të përdorni teknologjinë e fundit për të qenë më efiçent, më efikas dhe të bashkëpunoni më lehtë.

Së bashku ne mund të sigurojmë vazhdimësinë e biznesit tuaj nëpërmjet lidhjes me një rrjet të sigurtë, suport të pandërprerë për të arritur objektivat e biznesit tuaj.

Më shumë
Icon 1

Rrjeti i së ardhmes

Rrjeti ynë me 100% Fibër Optike mund të përmbushë kërkesat për shpejtësi sot dhe çdo nevojë për shpejtësi që teknologjitë e së ardhmes do të kërkojnë.

Icon 2

I ndërtuar për ju

Ndërsa biznesi juaj rritet ne jemi këtu për të ndërtuar bashkë me ju, gjithçka si ju nevojitet. Zgjidhje të personalizuara për të arritur potencialin tuaj maksimal.

Icon 3

Jemi partnerë

Suksesi juaj është edhe suksesi jonë. Jemi aty për ju 24/7, me skuadra të dedikuara dhe të specializuara për të siguruar vazhdimësi dhe shërbim të pandërprer

Rreth nesh

Si u krijua Digicom dhe çfarë synimesh
kemi për të ardhmen.

Më shumë

Jemi këtu për t'ju ndihmuar!

Keni pyetje apo keni nevojë për të diskutuar rreth nevojave tuaja. Mos hezitoni, na kontaktoni në numrin e telefonit +35545600777 ose na shkruani në contact@digicom.al