ABONOHU ONLINE

Përfito nga oferta më e mirë vetëm online për paketat DIGI-FI 100. Navigoni apo lundroni me internetin më të shpejtë mes reales dhe virtuales pa asnjë dallim, pa asnjë ndërprerje.

Të tjera

Wi-Fi 6

Tashmë Wi-Fi 6 me të njëjtin çmim si Wi-Fi 5

Offer 1 Button Image

DIGI-FI STUDENT

Zgjidh paketat e internetit për studentë në rrjetin më të mirë.

Offer 1 Button Image