LAJME

Media

Pjesëmarrje në Panairin e Punës të zhvilluar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Prill, 2024 Në muajin Prill 2024 Digicom mori pjesë në Panairin e Punës të zhvilluar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Gjatë këtij panairi studentët u prezantuan me mundësitë...
Më shumë

Digicom sjell për herë të pare në Shqipëri shpejtësinë 2.5 Gbps

Qershor, 2023 Digicom në bashkëpunim me Nokia ka përfunduar me sukses implemetimin e teknologjisë XGSPON për hërë të parë në Shqipëri dhe Rajon. Kjo teknologji së bashku me gjeneratën e...
Më shumë

Samiti “BE – Ballkani Perëndimor”

Dhjetor, 2022 Kishim nderin dhe kënaqësinë të mundësonim shërbimet digjitale për Samitin e BE – Ballkani Perëndimor, në Pallatin e Kongreseve, përmes internetit super të shpejtë dhe të sigurtë Digicom....
Më shumë

Drejtori i Departamentit Teknologjik, Markel Stefo i ftuar ne studion e A2CNN për të folur mbi sigurinë e fëmijëve gjatë lundrimit në internet.

Nëntor, 2021 Si mund të mbrojnë prindërit fëmijët nga bota virtuale? Siguaria e fëmijëve gjatë lundrimit në internet është bërë lehtësisht e cënushme nga përdorimi i lartë i rrjeteve sociale....
Më shumë

Marrëveshja e Digicom me Agjencinë e Rinisë për Kartën e Studentit

Shtator, 2021 Digicom firmosi marrëveshjen me Agjencine e Rinise ku studentët e pajisur me Kartën e Studentit do të perfitojnë 30% zbritje ne paketat tone të internetit.  
Më shumë