Extra services

Më shumë shërbime, më shumë opsione

We don’t always find what we want in the products created. We strive to create options and flexibility to respond to customer needs .


Data Extra

Më shumë data në dispozicion për ju që konsumuat paketën.

IP Statike

Do lidheni me një kamera me IP? Do ndani një printer në rrjet? Ju duhet IP statike.

Më shumë

Telefoni

Merr një numër Digicom, bli një paketë DIGI-Talk. Zgjidh numrin tënd.

Transferimi i linjës

Po ndryshon ambient? Ke marrë një ambient të ri? Tashmë Digicom mund ta marrësh me vete.

Më shumë

Pajisje extra, modem

Më shumë mbulim, më shumë shpejtësi. Eksperiencë më të mirë në streaming? Bëj zgjedhjen tënde!

Aplikacioni Wi-FI inteligjent

WI-Fi inteligjent. Kontroll prindëror, menaxhim i Wi-Fi në një aplikacion të vetëm.

SpeedTest

Internet Speed test ju mundëson të testoni shpejtësinë e internetit tuaj.

Domain

Digicom ofron për klientët e interesuar shërbimin e regjistrimit të Domain Name, Hostimit dhe Email Server.

PayPal

Nëse doni të paguani tani faturën tuaj me PayPal klikoni këtu