Site Map

Kush Jemi Ne

E themeluar ne vitin 2014, Digicom sjell per here te pare ne Shqiperi, nje rrjet teresisht dhe vetem me Fiber Optike deri ne premisat tuaja. Kemi  investuar  për një rrjet të qëndrueshëm  me teknologjine e te ardhmes. Rritemi cdo dite fale besimit te klienteve tane.

Jemi ketu per te ofruar cfare premtojme!

  • Te paret qe sjellim shpejtesine Gigabit ne shtepi ne Shqiperi
  • Ide te medha inovatore.
  • Rrjeti “backbone” i Shqiperise me 100% fiber optike.