Produkte dhe Pajisje

Nokia 2.4Ghz

I thjeshtë dhe perfekt për një eksperiencë të plotë në Wi-Fi

Benefitet kryesore

 • Integron funksionet e pikës së hyrjes ONT dhe wireless
 • Ofron lidhje me Ethernet dhe pajisjet pa tel brenda shtëpisë
 • Mbështet shërbime të luajtjes së trefishtë duke përfshirë zërin, video dhe aksesin në internet me shpejtësi të lartë
 • Ky modem vjen me paketën DIGI-Fi 60
 • Nga testimet e kryera kur nuk ka shumë interferenca nga pajisjet e tjera elektronike dhe nuk ka pengesa nga muret e trasha në ambient mbulimi mund të arrijë deri në 80-90 m2. Në kushtet kur ka interferencë nga pajisjet elektronike apo ambienti është me mure të trasha mbulimi mund të arrijë deri në 50-60 m2.

Çmimi 4,900 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Ndërfaqe e vetme GPON me fije të vetme me rrjedhën e sipërme të rrjedhës 1.244Gbit / s dhe 2.488Gbit / s në rrjedhën e poshtëme të të dhënave
 • Ndërfaqe wireless 2.4 GHz
 • 2 antena WiFi të brendshme me shumë drejtime 3DBI të brendshme 3DBI (jo e shkëputshme)
 • Mbështetje MIMO
 • 4 lidhje LAN Ethernet (1 GE, 3 FE) 
 • 1 lidhje POTS
 • Mbështetje UPnP IGD2.0
 • I pajtueshëm 802.11b / g / n
 • Ndryshim automatik MDI / MDIX
 • Auto-negocimi për shpejtësinë dhe dyfishin
 • Funksioni Analogjues i Telefonit (ATA) i integruar bazuar në SIP (RFC 3261) me shërbime të ndryshme CLASS të mbështetura, përfshirë ID-në e thirrësit, pritjen e thirrjeve, përcjelljen e thirrjeve dhe transferimin e thirrjes
 • Rilidhje automatike kur lidhja me serverin është e humbur
 • Përkthimi i Adresës së Rrjetit (NAT)
 • Econet ONT në rrjedhën kryesore

Nokia Dual Band

Zgjidhja për rrjetin e shtëpisë tuaj

 • Është zgjidhja për rrjetëzimin në shtëpi që ofrohet nga rrjeti optik Gigabit Pasiv (GPON).

 • Pajisja ka një rrjet të dyfishtë Wi-Fi® 802.11 b / g / n me një bandë të dyfishtë dhe 802.11ac.

 • Mbështet shërbime të trefishta, duke përfshirë zërin, video dhe të dhënat që thjeshtojnë përvojën e pajisjeve shtëpiake.

 • Funksionon me Beacon WiFi të Nokia, për të krijuar një rrjet të tërë të pandërprerë shtëpi të mbështetur nga Ethernet me tel ose Wi-Fi.

 • Vendosje dhe menaxhim i thjeshtë i bazuar në aplikacione.
 • Ky modem vjen me paketat DIGI-Fi 100, DIGI-Fi 300 dhe DIGI-Fi Gigabit.
 • Nga testimet e kryera kur nuk ka shumë interferenca nga pajisjet e tjera elektronike dhe nuk ka pengesa nga muret e trasha në ambient mbulimi mund të arrijë deri në 90-100 m2. Në kushtet kur ka interferencë nga pajisjet elektronike apo ambienti është me mure të trasha mbulimi mund të arrijë deri në 70-80 m2.

Çmimi 8,500 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Katër porta Ethernet RJ-45 10/100/1000
 • Një port POTS për shërbimet e zërit të klasës bartëse
 • Dy porta pritëse USB 2.0
 • Wi-Fi të njëkohshëm me bandë të dyfishtë: IEEE 802.11b / g / n 2×2 2.4 GHz dhe 802.11ac 2×2 5 GHz
 • Mundësuar nga Nokia Wi-Fi Mesh
 • Analitika e integruar e skajeve
 • Përkthimi i adresës së rrjetit (NAT) dhe firewall
 • Funksioni i ndërveprimit të zërit nga analoge linjat POTS tek zëri mbi IP (VoIP) dhe shtresat e ethernetit
 • Mbështetja e optikës ka marrë indikacion për forcën e sinjalit (RSSI)
 • Mbështet rrjetin privat virtual (VPN) paskalimin për protokollin e tunelimit nga pika (PPTP), protokollin e tunneling 2 të layer 2 (L2TP ) dhe IPSec.
 • Forcimi i portit dhe zona e demilitarizuar (DMZ) / sistemi dinamik i emrit të domain (DDNS).

Nokia Beacon 1

Wi-Fi  fantastik dhe vlerë e pabesueshme.

 • Rrjeti Wi-Fi i Nokia krijon një rrjet të pandërprerë në  Wi-Fi në të gjithë shtëpinë
 • Përzgjedhja inteligjente e kanalit siguron që në çdo moment, të zgjidhet kanali optimal Wi-Fi, duke shmangur çdo pengesë.
 • Për një Wi-Fi të shpejtë dhe të besueshëm me një kapacitet AC1200 për përdorim mesatar të Wi-Fi.
 • Vendosje dhe menaxhim i thjeshtë, i bazuar në aplikacione.
 • Nokia Beacon 1 mund të mbulojë 1-2 dhoma deri në një sipërfaqe prej 140 m2

Benefitet kryesore

 • Shpejtësi deri në 300 Mb / s për 2.4 GHz dhe 867 Mb / s për 5 GHz
 • Rrjet vetë-optimizues
 • Tipologjia e rrjetit dhe rrugëzimi inteligjent i rrjetave
 • Video me cilësi të lartë të shërbimit (QoS) përmes Wi-Fi
 • Lehtësia e konfigurimit dhe informacionit intuitiv të përdoruesit

Çmimi 8,600 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Funksionet qoftë si router wireless ose fener në një rrjetë ( Beacon in mesh network).
 • IEEE 802.11b / g / n 2×2 bashkëshortor me dy banda 2×2 2.4 GHz dhe 802.11n / ac 2×2 5 GHz.
 • Dy ndërfaqe 10/100 / 1000Baza-T me RJ-45 lidhëset.
 • Rrjet inteligjent i Nokia.
 • Analitika e integruar optimizon performancën e rrjetit në kohë reale.
 • Roaming i thjeshtë për klientët e aftë dhe të trashëgimisë IEEE.
 • Band drejtimi, optimizimi i kanalit të komunikimit.

Nokia Beacon 3

Duket  i zgjuar. Është i zgjuar.

 • Rrjeti Wi-Fi i Nokia krijon një rrjet të pandërprerë në  Wi-Fi në të gjithë shtëpinë.
 • Përzgjedhja inteligjente e kanalit siguron që në çdo moment, të zgjidhet kanali optimal i Wi-Fi, duke shmangur çdo pengesë.
 • Wi-Fi i shpejtë dhe i besueshëm me një kapacitet AC3000 për përdorim të rëndë të Wi-Fi (përdorues të shumtë dhe transmetime video).
 • Vendosje dhe menaxhim i thjeshtë, i bazuar në aplikacione.
 • Nokia Beacon 3 mund të mbulojë 1-3 dhoma deri në një sipërfaqe prej 185 m2

Benefitet kryesore

 • Shpejtësi deri në 750 Mb / s për 2.4 GHz dhe 2170 Mb / s për 5 GHz (me 1024 QAM klientë të aftë).
 • Rrjet vetë-shërues, vetë-optimizues.
 • Tipologjia e rrjetës dhe drejtimi inteligjent i rrjetave.
 • Teknologjia e ngritjes së intervalit të integruar ndihmon për të zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme gamën absolute.
 • Skanimin dhe analizën e spektrit wireless në kohë reale.
 • Video me cilësi të lartë të shërbimit (QoS) përmes Wi-Fi.
 • Lehtësia e konfigurimit dhe informacion intuitiv të përdoruesit.

Çmimi 19,900 Lekë

Karakteristikat kryesore

  • Funksionet qoftë si router wireless ose fener në një rrjetë ( Beacon ne Wi-Fi mesh.
  • IEEE 802.11b / g / n 3×3 2.4 GHz dhe 802.11ac 4×4 5 GHz.
  • Katër ndërfaqe 10/100 / 1000Base-T me një lidhje dyfishe.
  • Nokia inteligjente rrjetë.
  • Analitika e integruar optimizon performancën e rrjetit në kohë reale.
  • Analiza e spektrit pa tel në kohë reale.
  • Roaming i thjeshtë për IEEE 802.11 K / V klientë të aftë dhe të trashëguar.
  • Drejtues bandash, optimizim kanali.