Paketa IPTV

Argëtohu dhe Shiko!

DIGI-TV


 

 • Bëni televizorin tuaj smart. Navigoni në internet direkt nga televizori juaj.

 • Menu e thjeshtë e  shoqëruar me foto.

 • Shërbimi Catch Up: Shikoni nga fillimi çdo program deri në 72 orë.

 • Shërbimi Start Over: Ktheni programet nga fillimi në kanalet që shikoni.

 • Regjistrues personal videosh. (PVR)

 • Paketa TV që mund ti kombinoni me internetin si ti dëshironi.

    Shikoni kombinimin me paketat DIGI-FI:

Programacion i gjerë me sporte, muzikë, kanale për fëmijë, kanale informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma nga më të fundit.

Paketat e Digitalb ofrojnë kampionatin Europa League si edhe kampionate të tjera si Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, kanale të huaja, seriale të ndryshme. Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom TV padyshim përfshihen në paketat Digitalb.

 

Çmimet mujore për kombinimet e paketave të Digicom me paketat e Digitalb për kontratat 24 mujore.

Digitalb Familjare Digitalb Premium
DIGI – Fi 30 2,190 Lekë 3,190 Lekë
DIGI – Fi 60 2,490 Lekë 3,490 Lekë
DIGI – Fi 100 2,690 Lekë 3,690 Lekë
DIGI – Fi 300 3,090 Lekë 4,090 Lekë
DIGI – Fi Gigabit 3,800 Lekë 4,800 Lekë

 

Çmimet mujore për kombinimet e paketave të Digicom me paketat e Digitalb për kontratat 12 mujore.

Digitalb Familjare Digitalb Premium
DIGI – Fi 30 2,290 Lekë 3,290 Lekë
DIGI – Fi 60 2,590 Lekë 3,590 Lekë
DIGI – Fi 100 2,790 Lekë 3,790 Lekë
DIGI – Fi 300 3,290 Lekë 4,290 Lekë
DIGI – Fi Gigabit 4,300 Lekë 5,300 Lekë

Në link gjeni listën e kanaleve për paketat e Digitalb -> Listat e kanaleve Digitalb 

Programacion i gjerë me sporte, muzikë, kanale për fëmijë, kanale informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma nga më të fundit.

Paketat e Tring ofrojnë kampionatin Champions League si edhe kampionate të tjera si kampionati portugez, kampionati turk, kampionati skocez si edhe programacion i gjerë me mbi 100 kanale. Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom TV padyshim përfshihen në paketat Tring.

Çmimet mujore për kombinimet e paketave të Digicom me paketat e Tring për kontratat 24 mujore.

Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
DIGI – Fi 30 2,090 Lekë 2,590 Lekë 2,890 Lekë
DIGI – Fi 60 2,390 Lekë 2,890 Lekë 3,190 Lekë
DIGI – Fi 100 2,590 Lekë 3,090 Lekë 3,390 Lekë
DIGI – Fi 300 2,990 Lekë 3,490 Lekë 3,790 Lekë
DIGI – Fi Gigabit 3,700 Lekë 4,200 Lekë 4,500 Lekë

Çmimet mujore për kombinimet e paketave të Digicom me paketat e Tring për kontratat 12 mujore.

Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
DIGI – Fi 30 2,190 Lekë 2,690 Lekë 2,990 Lekë
DIGI – Fi 60 2,490 Lekë 2,990 Lekë 3,290 Lekë
DIGI – Fi 100 2,690 Lekë 3,190 Lekë 3,490 Lekë
DIGI – Fi 300 3,190 Lekë 3,690 Lekë 3,990 Lekë
DIGI – Fi Gigabit 4,200 Lekë 4,700 Lekë 5,000 Lekë

 

Në link gjeni listën e kanaleve për paketat e Tring -> Lista e kanaleve Tring

Njoftim për kanalet e Klan

Digicom njofton se nga data 14.02.2020 paketa televizive e Klan do të transmetohet në një paketë të vetme e cila do të kushtojë 100 Lekë me TVSH. Kanali Klan nuk do të jetë më në platformën e Digitalb & Tring duke nisur nga data 14.02.2020.

Shënime:

 • Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH.
 • Digicom rezervon të drejtën e ndryshimeve.
 • Lista kanaleve është në përmirësim sipas ofruesit.
 • Abonimet në çmimet promocionale të paketave ofrohen nëpërmjet kontratës 1 dhe 2 vjecare.
 • Çmimi përmban internetin dhe paketën TV.
 • Garanci për pajisjen STB OTT:
  • Në kontratë 12 mujore pajisja STB OTT ka një garanci prej 1500 Lekësh.
  • Në kontratë 24 mujore pajisja STB OTT merret në përdorim falas.
  • Nëse kryeni parapagim 12 mujor pajisjen STB OTT e përfitoni në përdorim falas, për çdo afat kontrate 12 apo 24 mujor.