DIGI-FI 300

DIGI-FI 300


Project Description
  • 0
  • March 11, 2021

DIGI-FI 300 ofron shpejtësi në Download 300 Mbps dhe shpejtësi në Upload 30 Mbps.

Për kontratë 24 mujore, çmimi i paketës është 2090 Lekë në muaj dhe pajisja përfitohet në përdorim falas.
Për kontratë 12 mujore, çmimi i paketës është 2290 Lekë në muaj dhe garancia e pajisjes është 1500 Lekë.
Kosto instalimit është 1500 Lekë, për çdo afat kontrate.

Pasi kalohet volumi i përfshirë në paketë prej 1.5 TB, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.