DIGI-FI Gigabit

DIGI-FI Gigabit


Project Description
  • 0
  • March 11, 2021

DIGI-FI GigaBit ofron shpejtësi Download 1000 Mbps dhe shpejtësi Upload 50 Mbps

Çmimi i paketës është 8000 Lekë/muaj.

Garancia e pajisjes në kontratën 12 mujore është 3000 Lekë, në të cilën përfshihet Nokia Dual Band dhe dyfish mbulim me Nokia Beacon 1 për Wi-Fi fantastik.
me shume detaje

Në kontratën 24 mujore kjo garanci përfitohet falas.
Kosto instalimi 1000 Lekë, për çdo afat kontrate.

Pasi kalohet volumi i përfshirë në paketë prej 2 TB, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet
në 10/2 Mbps.

Të gjitha çmimet janë me TVSH të përfshirë.