DIGI-FI 100

DIGI-FI 100


Project Description
  • 0
  • March 11, 2021

DIGI-FI 100 ofron shpejtësi Download 100 Mbps dhe shpejtësi Upload 20 Mbps

Për kontratë 24 mujore, çmimi i paketës është 1890 Lekë/muaj dhe garancia e pajisjes përfitohet falas.
Për kontratë 12 mujore, çmimi i paketës është 1990 Lekë/muaj dhe garancia e pajisjes është 1500 Lekë.
Kosto instalimi 1000 Lekë, për çdo afat kontrate.

Pasi kalohet volumi i përfshirë në paketë prej 1 TB, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet
në 10/2 Mbps.

Të gjitha çmimet janë me TVSH të përfshirë.

Përfitoni Wi-Fi inteligjent me Nokia Dual Band. me shume detaje