Rruga “Dervish Hima” Ada Tower
Kati i I-re Tirane, Shqiperi
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al


Tashme Internet me FIBRA OPTIKE vjen ne SHTEPINE tuaj fale DIGICOM


Ju mund te perdorni disa paisje njekohesisht, pa limit shpejtesie, vetem me Digicom.

Shkarko filma live HD pa shkeputje figure me FIBER-Optike

Stabilitet 100% dhe qendrueshmeri ndaj efekteve atmosferike, vetem me FIBER optike

Redukto kohen e marjes se informacionit duke perdorur shpejtesine e FIBRES-Optike

Thuaj lamtumire sherbimeve TELEFONIKE TE SHTRENJTA


Komunikoni me miqte me cilesi dhe pasterti zeri maximale

Me telefonine DIGICOM nuk do te humbasesh telefonatat e rendesishme

Zgjidhni telefonine me 100% fiber optike per me shume qendrueshmeri dhe besueshmeri


Telefono DIGICOM

Telefono +355 45 600 111 dhe komuniko me agjentet e shitjeve

Perzgjidhni paketen

Perzgjidhni nje nga paketat tona te internetit qe permbush kerkesat tuaja

Instalimi

Menjehere pas perzgjedhjes se paketes dhe kontrates fillon procedura e instalimit

Lundro Online

Lundroni online me shpejtesine e drites...