Samiti “BE – Ballkani Perëndimor”

Dhjetor, 2022

Kishim nderin dhe kënaqësinë të mundësonim shërbimet digjitale për Samitin e BE – Ballkani Perëndimor, në Pallatin e Kongreseve, përmes internetit super të shpejtë dhe të sigurtë Digicom. Për Digicom ishte kënaqesi e veçantë që për ngjarje të tilla të rëndesishme për vendin, të kontribuonim edhe ne me shërbime digjitale e të sigurta. Shërbimi premium ndër vite ka bërë që institucionet, kompanitë dhe individët të na besojnë e të bashkëpunojnë me ne prej vitesh tashmë.