Zyrat Qendrore,
zona stadiumit Qemal Stafa,
Rr.Dervish Hima, Ada Tower,
Kati I-rë, Tiranë
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al

Thuaj lamtumire sherbimeve TELEFONIKE TE SHTRENJTA


Thuaj lamtumirë shërbimeve TELEFONIKE TE SHTRENJTA

Komunikoni me miqtë me cilësi dhe pastërti maksimale zëri.

Me telefoninë DIGICOM nuk do të humbasësh telefonatat e rëndësishme.

Zgjidhni telefoninë me 100% fibër optike për më shumë qëndrueshmëri dhe besueshmëri.

Destinacionet Ndërkombëtare i gjeni këtu.