Rreth Digicom - Kompania me inovatore tё komunikimit ne Shqiperi.
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.alKush jemi ne

DIGICOM

Rreth nesh:

DIGICOM është njё nga kompanitё mё inovatore tё komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur  teknologjinё e rrjetit me fibra optike dhe IP.

Jo shumё kompani kanё shansin pёr tё ndryshuar jetёn e njerёzve nёpёrmjet inovacionit.
Ne e bёjmё!

Ҫdo ditё po rritet numri i klientëve të cilët i besojnё teknologjisё sё rrjetit tonё me fibra optike dhe shërbimit që ne ofrojmë.

Sepse ne ofrojmë atë që premtojmë!


Punoni me ne:

Digicom është kompani që rritet dhe kërkon punonjës dinamik dhe të përkushtuar.

Momentalisht po kërkojmë punonjës për pozicionet e mëposhtme.

Njoftim për vende vakante
Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e  departamentit të Shitjeve  të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.
Titulli pozicionit: Agjent Shitje Rezidencial
Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Prezanton dhe u shet shërbimet e kompanisë klienteve të rinj dhe atyre ekzistues.
 2. Arrin objektivat mujore të përcaktuara nga kompania.
 3. Zbaton politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 4. Identifikon dhe zgjidh në kohë shqetësimet e klientëve.
 5. Mban marrëdhenie të rregullta me klientët.
 6. Bashkëpunon me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen e cdo problemi/kërkese nga klientët.

Kërkesa për kandidatët

 1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing).
 2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup,
 3.  Të ketë aftësi negociuese

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

09/10/2017

Njoftim për vende vakante
Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e departamentit të Shitjeve të Biznesit të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.
Titulli pozicionit:  Account Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Prezanton dhe u shet shërbimet e kompanisë klientëve të rinj dhe atyre ekzistues.
 2. Arrin objektivat mujore të përcaktuara nga kompania
 3. Zbaton politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 4. Identifikon dhe zgjidh në kohë shqetësimet e klientëve.
 5. Mban marrëdhënie të rregullta me klientët.
 6. Bashkëpunon me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen e cdo problemi/kërkese nga klientët.

Kërkesa për kandidatët (Kandidatët e interesuar duhet te zotërojnë njohuritë teknike si më poshtë)

 1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
 2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup,
 3. Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane
 4. Të ketë aftësi negociuese
 5. Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Windows Office (Word, Excel, Power Point)
 6. Të disponojë leje drejtimi

Digicom Sh.p.k ofron :
• Pagë motivuese + Bonus
• Shpërblime mbi bazën e performancës
• Mundësi trajnimi dhe promovimi

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

19/02/2018

Njoftim për vende vakante

Mundësi e re punësimi për të interesuarit!

Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.

Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e  departamentit Suportit Teknik të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.

Titulli pozicionit:  Help Desk

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Ofron support të nivelit të parë për cdo problematikë të paraqitur.
 2. Ofron asistencë nëpërmjet telefonit, email dhe sistemit të ticket.
 3. Identifikon dhe u jep zgjidhje problematikave të cilat kanë prioritet më të lartë.
 4. Ndjek cështjet e hapura deri në zgjidhjen e tyre.
 5. Ofron asistencë me teknikën për zgjidhjen e problematikave të hapura.

 

Kërkesa për kandidatët (Kandidatët e interesuar duhet te zotërojnë njohuritë teknike si më poshtë)

 1. Të ketë arsimin e lartë në fushën e IT dhe/ose eksperiencë pune në këtë fushë.
 2. Të ketë njohuri mbi networking (Certifikimi CCNA perben avantazh).
 3. Të ketë njohuri mbi sistemet operative Windows.
 4. Të ketë eksperiencë në rrjetet informatike LAN, WAN (Njohuri mbi fushën e telefonisë përbën avantazh.
 5. Të jetë i komunikueshëm.
 6. Të jetë i aftë të punojë në grup dhe nën ngarkesë.
 7. Tu përshtatet orareve të ndryshme të punës.
 8. Të përdorë shumë mirë programet e monitorimit dhe paketën Microsoft Office.
 9. Të njohë gjuhën angleze dhe italiane.
 10. Të ketë eksperiencë në marrëdhëniet me klientët.

 

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

19/02/2018

Rreth DIGICOM


Rrjet i Qendrueshem 99.9% ME FIBER OPTIKE

Me FIBREN OPTIKE Digicom do tё keni teknologji superiore dhe internet te dedikuar.


Komuniko me shume , shpenzo pak!

Flisni deri 90 % me lire duke u bere pjese e paketes sone. Qindra minuta drejte Vod, Telekom Al, Eagle, Fiks, Itali, Greqi, USA etj.


Te Kenaqur Ose Te Rimbursuar 100%

Te gjitha sherbimet tona jane te perfshira ne nje garanci 10 (dhjete) ditore.


Internet TV

Internet TV eshte platforma me interaktive , qё vjen nё shtёpite tuaja.


Lundroni ne Internet te shpejte dhe te sigurt

Merrni internet me shpejtesi deri ne 1 Gigabit


Suport i shpejte

Per cdo problem ofrojme suport te shpejte dhe cilesor