DIGI-FI 60

DIGI-FI 60


Project Description
  • 0
  • March 11, 2021

DIGI-FI 60 ofron shpejtësi Download 60 Mbps dhe shpejtësi Upload 10 Mbps

Për kontratë 24 mujore, çmimi i paketës është 1690 Lekë/muaj dhe garancia e pajisjes përfitohet falas.
Për kontratë 12 mujore, çmimi i paketës është 1790 Lekë/muaj dhe garancia e pajisjes është 1500 Lekë.
Kosto instalimi 1000 Lekë, për çdo afat kontrate.

Pasi kalohet volumi i përfshirë në paketë prej 600 GB, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet
në 5/1 Mbps.

Të gjitha çmimet janë me TVSH të përfshirë.

Pajisja që ju përfitoni: Nokia. me shume detaje