Me te rejat - Digicom Fiber
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Kujdesi ndaj klientit: +355 45 600 110
Posta elektronike
contact@digicom.al

Me te rejat

Me te rejat
by

Paketat ne shitje me pagesa mujore nga Digicom do te jene DIGICOM 30 (1490 Leke), DIGICOM 100 (2100 Leke), DIGICOM 300 (3000 Lek), DIGICOM Gigabit (14000 Leke),

Shpejtesite e ketyre paketave do te jene ne Download sipas emertimit te produktit, ndersa Upload do te ndryshoje nga pese, dhjete, tridhjete dhe njeqind respektivisht.

Paketat e kombinuara ne bashkepunim me Digitalb dhe Tring per pagesa mujore do te ndryshojne gjithashtu si me poshte:

Platforma Digitalb Platforma Tring Klan
Paketat Digitalb Familjare Digitalb Premium Tring Baze Tring Baze + Sport Trint e Plote Paketa Klan
DIGICOM 30 2,390 3,290 ALL 2,290 ALL 2,680 ALL 2,990 100 Leke
DIGICOM100 3,000 3,900 ALL 2,900 ALL 3,290 ALL 3,600
DIGICOM300 3,900 4,800 ALL 3,800 ALL 4,190 ALL 4,500
DIGICOMGigabit 14,900 15,800 ALL 14,800 ALL 15,190 ALL 15,500
Cmimet mujore me poshte jane per parapagimet 6 & 12 mujore
Platforma Digitalb Platforma Tring
Paketat* Digitalb Familjare Digitalb Premium Tring Baze Tring Baze + Sport Trint e Plote
DIGICOM 30 3,135.00 4,035 ALL 3,035 ALL 3,425 ALL 3,735
DIGICOM100 4,050.00 4,950 ALL 3,950 ALL 4,340 ALL 4,650
DIGICOM300 5,400.00 6,300 ALL 5,300 ALL 5,690 ALL 6,000
DIGICOMGigabit 21,900.00 22,800 ALL 21,800 ALL 22,190 ALL 22,500
*Cmimet pas mbarimit te kontrates, cmimet jane te gjitha me TVSH.