Shiko Filma dhe Dokumentare HD Me Digitalb IPTV | Digicom Tirane - Digicom Fiber
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Kujdesi ndaj klientit: +355 45 600 110
Posta elektronike
contact@digicom.al
+

SHERBIMI IPTV

Shërbimi IPTV Ofrohet me pajisjen STB e cila është e teknologjisë më të fundit dhe mbështetet në sistemin Android dhe është e fuqizuar nga proçesori multicore. Shërbimi ynë ofron cilësi transmetimi 4K dhe Full HD, më e mira është që nuk ka ndërprerje dhe as ndikim nga problemet e modemit të internetit.
Digicom TV:
 • Shumë paketa me programacion që mund ti kombinoni me internetin si ti deshironi.
 • Përmbatje e larmishme për të gjithë grupmoshat dhe interesat: Sport, Filma, Femijë, Muzikë, Dokumentarë, Lajme, Kanale te huaja, e shumë të tjera,
 • Shërbimi Catchup: Shikoni nga fillimi cdo program deri në 72 orë dhe kalim direkt nga menuja),
 • Regjistrues personal videosh (PVR): Më anë te këtij shërbimi keni mundësi të regjistroni videot tuaja të preferuara dhe ti shikoni më pas.
 • TV juaj bëhet Smart TV: Mundësi hyrje në internet direkt nga TV juaj,
 • Dy pulte (telekomanda) në një cmim, njëra e avancuar që funksionon me teknologjinë AirMouse.
 • Menu e lehtë në perdorim e shoqëruar me foto,
 • Mundësi pagese mujore si edhe parapagim 6 dhe 12 mujor.
 • Pajisje në përdorim (falas) dhe pa kosto instalimi.
 • Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom Fiber IPTV:
Shikim deri në 72 orë (Catch up) Shiko program nga fillimi (Start over) Regjistrues personal videosh (PVR) Dekoder i avancuar 4K UHD dhe Full HD, multicore Dy telekomanda në kuti Telekomandë me tastierë & Air mouse
Hyrje direkte në internet Lidhje direkte nga TV juaj drejt aplikacioneve Digicom Market Aplikacione të tjera në të ardhmen Dekoder i avancuar 4K UHD dhe Full HD, multicore Dy telekomanda në kuti Telekomandë me tastierë & Air mouse Menu me foto për cdo program Kontroll Prindëror (Parental Control) Paraqitja programacionit në trajtë vertikale & horizontale Multiple Audio (kanale me dy audio) Sugjerim programacioni

PAKETAT  IPTV DIGITALB

Digitalb IPTV:
  • Programacion i gjerë me mbi 70 kanale. Sport live, muzikë, kanale për fëmijë, informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma nga më të fundit, e shumë të tjerë.
  • Paketat tona ofrojnë kampionatin Europa League si edhe kampionate të tjera si Serie A, Premiere League, Bundesliga, kanale të huaja, seriale të ndryshme, spektakle shqiptare dhe nga e gjithë bota.
  • Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom Fiber IPTV padyshim përfshihen në paketat Digitalb.

Programacioni ofron: Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale , Spektakle dhe kanale për të rritur.
Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Power Fibra 3.090 L
Sonic Fibra 3.490 L
Super Fibra 4.640 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 17.450 L
Sonic Fibra 19.850 L
Super Fibra 26.750 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 33.660 L
Sonic Fibra 38.460 L
Super Fibra 52.260 L
Power Fibra 3.340 L
Sonic Fibra 3.840 L
Super Fibra 4.940 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 18.950 L
Sonic Fibra 21.950 L
Super Fibra 28.550 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 36.660 L
Sonic Fibra 42.660 L
Super Fibra 55.860 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra.

Shënime të tjera:

 • Çmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë në përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.

Programacioni ofron: Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale , Spektakle dhe kanale për të rritur.
Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Power Fibra 3.690 L
Sonic Fibra 4.090 L
Super Fibra 5.240 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 20.810 L
Sonic Fibra 23.210 L
Super Fibra 30.110 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 39.680 L
Sonic Fibra 44.480 L
Super Fibra 58.280 L
Power Fibra 3.940 L
Sonic Fibra 4.440 L
Super Fibra 5.540 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 22.310 L
Sonic Fibra 25.310 L
Super Fibra 31.910 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 42.680 L
Sonic Fibra 48.680 L
Super Fibra 61.880 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra.

Shënime të tjera:

 • Çmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë në përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.

Programacioni ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale,  për të rritur dhe Sport.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Power Fibra 4.490 L
Sonic Fibra 4.890 L
Super Fibra 6.040 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 26.330 L
Sonic Fibra 28.730 L
Super Fibra 35.630 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 47.430 L
Sonic Fibra 47.430 L
Super Fibra 66.030 L
Power Fibra 4.740 L
Sonic Fibra 5.240 L
Super Fibra 6.340 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 27.830 L
Sonic Fibra 30.830 L
Super Fibra 37.430 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 50.430 L
Sonic Fibra 56.430 L
Super Fibra 69.630 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra.

Shënime të tjera:

 • Çmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë në përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.

Paketa me e plotë e ofruar nga Digicom. Programacioni ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentare, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale, Spektakle, për të rritur dhe Sport.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Power Fibra 4.840 L
Sonic Fibra 5.240 L
Super Fibra 6.390 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 28.730 L
Sonic Fibra 31.130 L
Super Fibra 38.030 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 51.930 L
Sonic Fibra 56.730 L
Super Fibra 70.530 L
Power Fibra 5.090 L
Sonic Fibra 5.590 L
Super Fibra 6.690 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 30.230 L
Sonic Fibra 33.230 L
Super Fibra 39.830 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 54.930 L
Sonic Fibra 60.930 L
Super Fibra 74.130 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra

Shënime të tjera:

 • Çmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë në përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.