Filma HD 24 ore - Shiko Paketat IPTV me Digtalb te Perfshire - Digicom Fiber
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al
+

SHERBIMI IPTV

Shërbimi IPTV Ofrohet me pajisjen STB e cila është e teknologjisë më të fundit dhe mbështetet në sistemin Android dhe është e fuqizuar nga proçesori multicore. Shërbimi ynë ofron cilësi transmetimi 4K dhe Full HD, më e mira është që nuk ka ndërprerje dhe as ndikim nga problemet e modemit të internetit.
Digicom TV:
 • Shumë paketa me programacion që mund ti kombinoni me internetin si ti deshironi.
 • Përmbatje e larmishme për të gjithë grupmoshat dhe interesat: Sport, Filma, Femijë, Muzikë, Dokumentarë, Lajme, Kanale te huaja, e shumë të tjera,
 • Shërbimi Catchup: Shikoni nga fillimi cdo program deri në 72 orë dhe kalim direkt nga menuja),
 • Regjistrues personal videosh (PVR): Më anë te këtij shërbimi keni mundësi të regjistroni videot tuaja të preferuara dhe ti shikoni më pas.
 • TV juaj bëhet Smart TV: Mundësi hyrje në internet direkt nga TV juaj,
 • Dy pulte (telekomanda) në një cmim, njëra e avancuar që funksionon me teknologjinë AirMouse.
 • Menu e lehtë në perdorim e shoqëruar me foto,
 • Mundësi pagese mujore si edhe parapagim 6 dhe 12 mujor.
 • Pajisje në përdorim (falas) dhe pa kosto instalimi.
 • Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom Fiber IPTV:
Shikim deri në 72 orë (Catch up) Shiko program nga fillimi (Start over) Regjistrues personal videosh (PVR) Dekoder i avancuar 4K UHD dhe Full HD, multicore Dy telekomanda në kuti Telekomandë me tastierë & Air mouse
Hyrje direkte në internet Lidhje direkte nga TV juaj drejt aplikacioneve Digicom Market Aplikacione të tjera në të ardhmen Dekoder i avancuar 4K UHD dhe Full HD, multicore Dy telekomanda në kuti Telekomandë me tastierë & Air mouse Menu me foto për cdo program Kontroll Prindëror (Parental Control) Paraqitja programacionit në trajtë vertikale & horizontale Multiple Audio (kanale me dy audio) Sugjerim programacioni

PAKETAT  IPTV DIGITALB

Digitalb IPTV:
  • Programacion i gjerë me mbi 70 kanale. Sport live, muzikë, kanale për fëmijë, informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma nga më të fundit, e shumë të tjerë.
  • Paketat tona ofrojnë kampionatin Europa League si edhe kampionate të tjera si Serie A, Premiere League, Bundesliga, kanale të huaja, seriale të ndryshme, spektakle shqiptare dhe nga e gjithë bota.
  • Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom Fiber IPTV padyshim përfshihen në paketat Digitalb.

Programacioni ofron: Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale , Spektakle dhe kanale për të rritur.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Entry Fibra 10/2 2,390 L
Power Fibra 50/5 2,890 L
Sonic Fibra 100/5 3,890 L
Super Fibra 1000/10 4,890 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 14,340 L
Power Fibra 50/5 17,340 L
Sonic Fibra 100/5 23,340 L
Super Fibra 1000/10 29,340 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 28,680 L
Power Fibra 50/5 34,680 L
Sonic Fibra 100/5 46,680 L
Super Fibra 1000/10 58,680 L
Entry Fibra 10/2 2,640  L
Power Fibra 50/5 3,140  L
Sonic Fibra 100/5 4,140 L
Super Fibra 1000/10 5,440 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 15,840 L
Power Fibra 50/5 18,840 L
Sonic Fibra 100/5 24,840 L
Super Fibra 1000/10 32,640 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 31,680 L
Power Fibra 50/5 37,680  L
Sonic Fibra 100/5 49,680  L
Super Fibra 1000/10 65,280  L

Shënime:

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH. Digicom rezervon të drejtën e ndryshimeve.

Lista kanaleve është në përmirësim sipas ofruesit.

Abonimet në çmimet promocionale të kësaj pakete ofrohen nëpërmjet kontratës 1 dhe 2 vjecare. Cmimi përmban internetin dhe paketën e Digicom TV.

Gjithashtu përfiton shpejtësi më të lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra (50 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra (100 Mbps). Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra (100 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra (1 Gigabit).

Dekoderi:

Në kontratë 12 mujore: Për paketën Entry Fibra Set Box kushton 7000 Lekë ndërsa për paketat Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Në kontratë 24 mujore: Për paketën Entry Fibra, Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Mundësi për parapagime:

 • Në kontratë 24 mujore:

Nëse kryeni parapagim 12 mujor për paketën Power Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Nëse kryeni parapagim 6 dhe 12 mujor për paketën Sonic Fibra dhe Super Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Programacioni ofron: Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale , Spektakle dhe kanale për të rritur.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Entry Fibra 10/2 2,790 L
Power Fibra 50/5 3,290 L
Sonic Fibra 100/5 4,290 L
Super Fibra 1000/10 5,290 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 16,740 L
Power Fibra 50/5 19,740 L
Sonic Fibra 100/5 25,740 L
Super Fibra 1000/10 31,740 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 33,480 L
Power Fibra 50/5 39,480 L
Sonic Fibra 100/5 51,480 L
Super Fibra 1000/10 63,480 L
Entry Fibra 10/2 3,040 L
Power Fibra 50/5 3,540 L
Sonic Fibra 100/5 4,540 L
Super Fibra 1000/10 5,840 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 18,240 L
Power Fibra 50/5 21,240 L
Sonic Fibra 100/5 27,240 L
Super Fibra 1000/10 35,040 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 36,480 L
Power Fibra 50/5 42,480 L
Sonic Fibra 100/5 54,480 L
Super Fibra 1000/10 70,080 L

Shënime:

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH. Digicom rezervon të drejtën e ndryshimeve.

Lista kanaleve është në përmirësim sipas ofruesit.

Abonimet në çmimet promocionale të kësaj pakete ofrohen nëpërmjet kontratës 1 dhe 2 vjecare. Cmimi përmban internetin dhe paketën e Digicom TV.

Gjithashtu përfiton shpejtësi më të lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra (50 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra (100 Mbps). Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra (100 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra (1 Gigabit).

Dekoderi:

Në kontratë 12 mujore: Për paketën Entry Fibra Set Box kushton 7000 Lekë ndërsa për paketat Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Në kontratë 24 mujore: Për paketën Entry Fibra, Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Mundësi për parapagime:

 • Në kontratë 24 mujore:

Nëse kryeni parapagim 12 mujor për paketën Power Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Nëse kryeni parapagim 6 dhe 12 mujor për paketën Sonic Fibra dhe Super Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Programacioni ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale, për të rritur dhe Sport.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Entry Fibra 10/2 3,190 L
Power Fibra 50/5 3,690 L
Sonic Fibra 100/5 4,690 L
Super Fibra 1000/10 5,690 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 19,140 L
Power Fibra 50/5 22,140 L
Sonic Fibra 100/5 28,140 L
Super Fibra 1000/10 34,140 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 38,280 L
Power Fibra 50/5 44,280 L
Sonic Fibra 100/5 56,280 L
Super Fibra 1000/10 68,280 L
Entry Fibra 10/2 3,440 L
Power Fibra 50/5 3,940 L
Sonic Fibra 100/5 4,940 L
Super Fibra 1000/10 6,240 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 20,640 L
Power Fibra 50/5 23,640 L
Sonic Fibra 100/5 29,640 L
Super Fibra 1000/10 37,440 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 41,280 L
Power Fibra 50/5 47,280 L
Sonic Fibra 100/5 59,280 L
Super Fibra 1000/10 74,880 L

Shënime:

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH. Digicom rezervon të drejtën e ndryshimeve.

Lista kanaleve është në përmirësim sipas ofruesit.

Abonimet në çmimet promocionale të kësaj pakete ofrohen nëpërmjet kontratës 1 dhe 2 vjecare. Cmimi përmban internetin dhe paketën e Digicom TV.

Gjithashtu përfiton shpejtësi më të lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra (50 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra (100 Mbps). Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra (100 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra (1 Gigabit).

Dekoderi:

Në kontratë 12 mujore: Për paketën Entry Fibra Set Box kushton 7000 Lekë ndërsa për paketat Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Në kontratë 24 mujore: Për paketën Entry Fibra, Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Mundësi për parapagime:

 • Në kontratë 24 mujore:

Nëse kryeni parapagim 12 mujor për paketën Power Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Nëse kryeni parapagim 6 dhe 12 mujor për paketën Sonic Fibra dhe Super Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Paketa me e plotë e ofruar nga Digicom. Programacioni ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentare, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale, Spektakle, për të rritur dhe Sport.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar:
Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium
Pajtimi mujor:

Entry Fibra 10/2 3,590 L
Power Fibra 50/5 4,090 L
Sonic Fibra 100/5 5,090 L
Super Fibra 1000/10 6,090 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 21,540 L
Power Fibra 50/5 24,540 L
Sonic Fibra 100/5 30,540 L
Super Fibra 1000/10 36,540 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 43,080 L
Power Fibra 50/5 49,080 L
Sonic Fibra 100/5 61,080 L
Super Fibra 1000/10 73,080 L
Entry Fibra 10/2 3,840 L
Power Fibra 50/5 4,340 L
Sonic Fibra 100/5 5,340 L
Super Fibra 1000/10 6,640 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 23,040 L
Power Fibra 50/5 26,040 L
Sonic Fibra 100/5 32,040 L
Super Fibra 1000/10 39,840 L

Për 12 muaj parapagim:

Entry Fibra 10/2 46,080 L
Power Fibra 50/5 52,080 L
Sonic Fibra 100/5 64,080 L
Super Fibra 1000/10 79,680 L

Shënime:

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH. Digicom rezervon të drejtën e ndryshimeve.

Lista kanaleve është në përmirësim sipas ofruesit.

Abonimet në çmimet promocionale të kësaj pakete ofrohen nëpërmjet kontratës 1 dhe 2 vjecare. Cmimi përmban internetin dhe paketën e Digicom TV.

Gjithashtu përfiton shpejtësi më të lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra (50 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra (100 Mbps). Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra (100 Mbps) dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra (1 Gigabit).

Dekoderi:

Në kontratë 12 mujore: Për paketën Entry Fibra Set Box kushton 7000 Lekë ndërsa për paketat Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Në kontratë 24 mujore: Për paketën Entry Fibra, Power Fibra, Sonic Fibra dhe Super Fibra dekoderi Set Box kushton 3000 Lekë.

Mundësi për parapagime:

 • Në kontratë 24 mujore:

Nëse kryeni parapagim 12 mujor për paketën Power Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.

Nëse kryeni parapagim 6 dhe 12 mujor për paketën Sonic Fibra dhe Super Fibra e përfitoni tarifën e dekoderit falas.