Digicom - Rroke Fibren, Internet me fiber optike e shpejtesi maksimale
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.alSHERBIMET DHE PRODUKTET DIGICOM