300Mbps

Çmimi i vendosur për këtë paketë është 2290 Lekë në muaj në rast se kryeni kontratë 24 mujore gjithashtu në këtë rast modemin e përfitoni në përdorim falas.

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 12 mujore çmimi i kësaj pakete është 2490 Lekë në muaj dhe modemi kushton 1500 Lekë.

Kosto e instalimit është 1000 Lekë për çdo afat kontrate

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Të gjitha tarifat nga Digicom janë me TVSH. Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.