Digicom, Author at Digicom Fiber
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al

Author Archives: DigicomDigicom

Si e mbron fibra optike mjedisin?
Info dhe Kuriozitete

Si e mbron fibra optike mjedisin?

Si fibra optike do të shpëtojë botën? Teknologjia është krijuar për të përmirësuar jetën tonë, duke e bërë më të lehtë dhe më të mirë, por ndonjeherë përparimet ndikojnë në...

0
May 14, 2019