Zyrat Qendrore,
zona stadiumit Qemal Stafa,
Rr.Dervish Hima, Ada Tower,
Kati I-rë, Tiranë
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al

Thuaj lamtumire sherbimeve TELEFONIKE TE SHTRENJTA


Komunikoni me miqte me cilesi dhe pasterti zeri maximale

Me telefonine DIGICOM nuk do te humbasesh telefonatat e rendesishme

Zgjidhni telefonine me 100% fiber optike per me shume qendrueshmeri dhe besueshmeri