Zyrat Qendrore,
zona stadiumit Qemal Stafa,
Rr.Dervish Hima, Ada Tower,
Kati I-rë, Tiranë
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al

Ku mund te kryhen pagesat

1) Dyqani ne Myslym Shyri
2) Dyqani ne Bllok
3) Ne Llogarite Bankare
4) Pay Pal
5) Ne pikat PayGO
6) Paguaj Tani
7) Ne pikat UnionNet & Western Union
8) Pikat e Autorizuara Digicom

Shërbimi ynë në dispozicionin tuaj 24 orë të ditës

Telefononi pa hezitim në cdo kohë, nëse keni nevojë për informacion apo keni një pyetje teknike. Më poshtë kontaktet për ju:

Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Email: contact@digicom.al

Dyqanet Digicom

Testoni shpejtesine e internetit

Internet Speed test ju mundëson të testoni shpejtësine e internetit tuaj.
Përdorni kabllin e rrjetit dhe lidheni me laptop tuaj.
Kini parasysh që shpejtësia nëpërmjet lidhjes wireless ndikohet nga disa faktorë si numri pajisjeve, distanca nga modemi, etj.

internet Speedtest

Domain

Hostoni Domainin Tuaj me Digicom

Digicom ofron per klientet e interesuar sherbimin e regjistrimit te Domain Name, Hostimit, dhe Email Server, per te gjitha domainet nen .al, .com.al; .edu.al, .net.al; .org.al.

Per me shume informacione dhe per tu interesuar per domain te lire, na kontaktoni ne:

Hosting@digicom.al

+35545600111

Tarifat per Rregjistrim, Hostim, Email Server sipas preventivit.

Tarifat per Rregjistrim Domain: 29.99 EUR/Vit

Shenim:

  1. Perpara regjistrimit te domain tuaj .al ju lutemi konsultohuni me Rregulloren e Autoritetit te Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) per regjistrimin e domaineve .al.
  2. Perpara zgjedhjes se emrit referojuni Aneksit 2 te Rregullores se AKEP, per emrat e domaineve te ndaluar dhe emrat e domaineve te rezervuar.
  3. Rekomandojme keshillimin me dokumentacionin e WIPO (World Intellectual Property Organisation) te ofruar nga AKEP se bashku me Rregulloren e administrimit te emrave te domaineve .al, si dhe me faqen web www.wipo.int

Rregullorja e AKEP per administrimin e emrave te domaineve .al gjendet ketu:

https://akep.al/images/stories/AKEP/rregullore/2014/administrimit-emrave-domain-nen-al201114.zip

*Domain Search Engine under process

Kushtet e shërbimeve Digicom.

Digicom operon dhe ofron shërbime të aktivitetit të regjistruar në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi.
Ne jemi pranë klientit duke ofruar proçedura transparente në respektim të afateve të përcaktuara.
Për më shumë informacion mbi kushtet e shërbimeve tona gjeni bashkëngjitur kontratën tip për pajtimtarët (rezidencial dhe mikrobiznes).
Na kontaktoni në contact@digicom.al