Zyrat Qendrore,
zona stadiumit Qemal Stafa,
Rr.Dervish Hima, Ada Tower,
Kati I-rë, Tiranë
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.alKush jemi ne

DIGICOM

Rreth nesh:

DIGICOM është njё nga kompanitё mё inovatore tё komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur  teknologjinё e rrjetit me fibra optike dhe IP.

Ne jemi  pjesë e grupit ADA Holding dhe eksperiencën e marrim nga ADANet. ADAnet ёshtё i pari Internet Service Provider nё Shqipёri, i cili me njё eksperiencё 15-vjeçare i ka shёrbyer klientёve tё tij elitare private duke pёrmendur kёtu: ambasadat, bizneset e mёdha dhe organizata tё ndryshme.

Një tjetër pjestarë i rëndësishëm i grupit ADA Holding është kompania Infotelecom, i cili renditet i dyti në të gjithë vendin për nga madhësia dhe cilësia e ofrimit të shërbimit të Telefonisë.

Jo shumё kompani kanё shansin pёr tё ndryshuar jetёn e njerёzve nёpёrmjet inovacionit.
Ne e bёjmё!

Ҫdo ditё po rritet numri i klientëve të cilët i besojnё teknologjisё sё rrjetit tonё me fibra optike dhe shërbimit që ne ofrojmë.

Sepse ne ofrojmë atë që premtojmë!
Rreth ADA Group

Kompania ka krijuar njё imazh shumё tё lartё me sigurimin e cilёsisё sё shёrbimit bashkё me çmimet konkuruese.

Ada Holding ka investuar nё tregun e shёrbimeve, qё nga hapja e ekonomisё sё tregut nё Shqipёri nё vitin 1992. Inovacionin grupi e ka pёrdorur jo vetёm me Digicomin por edhe me kompanitё e tjera, duke arritur suksesin midis konkurentёve tё tjerё tё tregut shqiptar.

Në këtë grup përfshihen: Promarketing, Infotelecom, Digicom, Shtypshkronja ‘Orange’, Revista Klan, gazeta elektronike ‘Albanian Daily News’, Radio NRG


Punoni me ne:

Digicom është kompani që rritet dhe kërkon punonjës dinamik dhe të përkushtuar.

Momentalisht po kërkojmë punonjës për pozicionet e mëposhtme.

Njoftim për vende vakante
Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e  departamentit të Shitjeve  të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.
Titulli pozicionit: Agjent Shitje Rezidencial
Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Prezanton dhe u shet shërbimet e kompanisë klienteve të rinj dhe atyre ekzistues.
 2. Arrin objektivat mujore të përcaktuara nga kompania.
 3. Zbaton politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 4. Identifikon dhe zgjidh në kohë shqetësimet e klientëve.
 5. Mban marrëdhenie të rregullta me klientët.
 6. Bashkëpunon me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen e cdo problemi/kërkese nga klientët.

Kërkesa për kandidatët

 1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing).
 2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup,
 3.  Të ketë aftësi negociuese

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

09/10/2017

Njoftim për vende vakante
Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e  departamentit të Suportit Teknik të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.
Titulli pozicionit:VoIP System Engineer
Linja raportimit:Ky pozicion relaton direct tek përgjegjesi i IT

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Instalon, konfiguron dhe mirëmban të gjitha sistemet VoIP të kompanisë duke përfshire ketu IP-PBX.
 2. Planifikon implementimin e shërbimeve të reja VoIP duke analizuar kërkesat teknike dhe resurset e nevojshme për ofrimin e shërbimeve.
 3. Ndjek zhvillimet e reja në teknologjinë VoIP dhe sugjeron nevojat për update/upgrade të sistemeve aktuale.
 4. Bashkëpunon me grupet e suportit për të zgjidhur biletat e hapura nga klientet e Digicom për probleme të ndryshme me shërbimin VoIP.
 5. Asiston agjentet e shitjeve duke sugjeruar zgjidhje teknike për realizimin e kërkesave të ndryshme të klienteve të Digicom.
 6. Monitoron dhe identifikon kapacitetet dhe performancën e sistemeve duke garantuar funksionimin e pandërprerë të sistemeve të telefonisë.
 7. Trajnon në menyrë te vazhdueshme grupet e suportit rreth funksionaliteteve dhe problemeve të ndryshme të teknologjisë VoIP.

Kërkesa për kandidatët (Kandidatët e interesuar duhet te zotërojnë njohuritë teknike si më poshtë)

 1. Duhet të ketë mbaruar arsimin e lartë (të preferueshme jane degët e elektronikes, informatikës).
 2. Të ketë të paktën 2 vjet eksperience pune me sistemet VoIP. Preferohen kandidatët me eksperience të mëparshme në Internet Service Provider.
 3. Njohuri praktike në instalimin dhe konfigurimin e sistemeve IP-PBX, eksperiencë me sistemet Asterisk dhe A2Billing konsiderohen një plus.
 4. Të ketë njohuri të avancuara në protokollet SIP, H. 232, TCP/IP.
 5. Të ketë njohuri të avancuara mbi funksionimin e voicemail, IVR, call center, voice recording etc.
 6. Të jetë i aftë për të punuar në mënyrë indipendente dhe si pjesë e një grupi dinamik.
 7. Të ketë aftësi të shkëlqyera në dokumentimin e sistemeve.
 8. Njohja e rrjetave kompjuterike dhe sistemeve të virtualizimit konsiderohen një plus.

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

09/10/2017

Njoftim për vende vakante
Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.
Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e departamentit të Shitjeve të Biznesit të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.
Titulli pozicionit:  Account Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Prezanton dhe u shet shërbimet e kompanisë klientëve të rinj dhe atyre ekzistues.
 2. Arrin objektivat mujore të përcaktuara nga kompania
 3. Zbaton politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 4. Identifikon dhe zgjidh në kohë shqetësimet e klientëve.
 5. Mban marrëdhënie të rregullta me klientët.
 6. Bashkëpunon me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen e cdo problemi/kërkese nga klientët.

Kërkesa për kandidatët (Kandidatët e interesuar duhet te zotërojnë njohuritë teknike si më poshtë)

 1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë (preferohet menaxhim, marketing)
 2. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup,
 3. Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane
 4. Të ketë aftësi negociuese
 5. Të ketë njohuri shumë të mira të paketës Windows Office (Word, Excel, Power Point)
 6. Të disponojë leje drejtimi

Digicom Sh.p.k ofron :
• Pagë motivuese + Bonus
• Shpërblime mbi bazën e performancës
• Mundësi trajnimi dhe promovimi

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

19/02/2018

Njoftim për vende vakante

Mundësi e re punësimi për të interesuarit!

Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.

Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e  departamentit Suportit Teknik të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.

Titulli pozicionit:  Help Desk

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Ofron support të nivelit të parë për cdo problematikë të paraqitur.
 2. Ofron asistencë nëpërmjet telefonit, email dhe sistemit të ticket.
 3. Identifikon dhe u jep zgjidhje problematikave të cilat kanë prioritet më të lartë.
 4. Ndjek cështjet e hapura deri në zgjidhjen e tyre.
 5. Ofron asistencë me teknikën për zgjidhjen e problematikave të hapura.

 

Kërkesa për kandidatët (Kandidatët e interesuar duhet te zotërojnë njohuritë teknike si më poshtë)

 1. Të ketë arsimin e lartë në fushën e IT dhe/ose eksperiencë pune në këtë fushë.
 2. Të ketë njohuri mbi networking (Certifikimi CCNA perben avantazh).
 3. Të ketë njohuri mbi sistemet operative Windows.
 4. Të ketë eksperiencë në rrjetet informatike LAN, WAN (Njohuri mbi fushën e telefonisë përbën avantazh.
 5. Të jetë i komunikueshëm.
 6. Të jetë i aftë të punojë në grup dhe nën ngarkesë.
 7. Tu përshtatet orareve të ndryshme të punës.
 8. Të përdorë shumë mirë programet e monitorimit dhe paketën Microsoft Office.
 9. Të njohë gjuhën angleze dhe italiane.
 10. Të ketë eksperiencë në marrëdhëniet me klientët.

 

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

19/02/2018

Njoftim për vende vakante

Mundësi e re punësimi për të interesuarit!

Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.

Nëse je dinamik(e), i/e përkushtuar ndaj rezultateve dhe dëshiron të bëhesh pjesë e  departamentit Suportit Teknik të ftojmë të aplikosh për pozicionin e mëposhtëm.

Titulli pozicionit:  Grafik Dizajner Specialist

Detyrat dhe përgjegjësitë

 1. Menaxhimin e anës kreative të marketing për të prodhuar ide dhe koncepte të reja,
 2. Përgatitja e drafteve dhe prezantimi i ideve te reja,
 3. Dizajnimin e katalogëve, broshurave, flajera, posterave, kartëvizitave, banner dhe vizuale online për nevoja të kompanisë, etj;
 4. Kontrollojë dhe menaxhojë procesin e prodhimit të materialeve të komunikimit.
 5. Kontrollojë aspektin e komunikimit në rrjetin e pikave dhe prezencën në terren të Digicom.
 6. Mbështesë marketing dhe shitje në krijimin e fushatave marketing dhe menaxhimin e proceseve që lidhen me to,
 7. Kontribuon dhe mbështet aktivitete të tjera marketing,

Kërkesa për kandidatët

 1. Preferohet që kandidati të ketë përgatitje universitare në fushën e marketingut, IT (avantazh kanë personat që kanë mbaruar për Graphic Designer);
 2. Preferohet që kandidati të ketë përvojë pune në këtë fushë;
 3. Të ketë njohuri mbi materialet dhe pjesen teknike të prodhimit
 4. Të njohë programet Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw dhe Indesign,Dreamweaver,preferohet edhe Video apps,
 5. Njohuria e punës në sferën e PHP / HTML / CSS / është përparësi shtesë;
 6. Të njohin programet kompjuterike si word, excel, powerpoint, preferohet edhe visio, etj.
 7. Njohuri të gjuhës angleze,
 8. Kandidatë/et duhet të jenë të motivuar dhe korrekt gjatë orarit të punës.
 9. Të jetë i/e organizuar dhe i/e aftë të punojë në pavarësi.
 10. Kandidatë/et duhet të respektojnë afatet e vendosura dhe synojnë korrektësi në materialet e zhvilluara;

Tu duk interesant si pozicion? Atëherë mos vono, dërgo CV e përditësuar dhe dokumentet e tjerë në hr@digicom.al dhe të urojmë suksese. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per hapa te metejshem.

19/04/2018

Rreth DIGICOM


Rrjet i Qendrueshem 99.9% ME FIBER OPTIKE

Me FIBREN OPTIKE Digicom do tё keni teknologji superiore dhe internet te dedikuar.


Komuniko me shume , shpenzo pak!

Flisni deri 90 % me lire duke u bere pjese e paketes sone. Qindra minuta drejte Vod, Telekom Al, Eagle, Plus, Fiks, Itali, Greqi, USA etj.


Te Kenaqur Ose Te Rimbursuar 100%

Te gjitha sherbimet tona jane te perfshira ne nje garanci 10 (dhjete) ditore.


Internet TV

Internet TV eshte platforma me interaktive , qё vjen nё shtёpite tuaja.


Lundroni ne Internet te shpejte dhe te sigurt

Merrni interet me shpejtesi prej 15 Mbps per vetem 1990 leke/muaj


Suport i shpejte

Per cdo problem ofrojme suport te shpejte dhe cilesor