Filma me Tring - IPTV me Fiber Optike nga Digicom ne Tirane - Digicom Fiber
Zyrat Qendrore,
Rruga Papa Gjon Pali II,
ABA Business Center, Tirane
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al
+

SHERBIMI IPTV

Shërbimi IPTV Ofrohet me pajisjen STB e cila është e teknologjisë më të fundit dhe mbështetet në sistemin Android dhe është e fuqizuar nga procesori multicore. Shërbimi ynë ofron cilësi transmetimi 4K dhe Full HD, më e mira është që nuk ka ndërprerje dhe as ndikim nga problemet e modemit të internetit.
Digicom TV:
 • Shumë paketa me programacion që mund ti kombinoni me internetin si ti deshironi.
 • Përmbatje e larmishme për të gjithë grupmoshat dhe interesat: Sport, Filma, Femije, Muzike, Dokumentare, Lajme, Kanale te huaja, e shumë të tjera,
 • Shërbimi Catchup: Shikoni nga fillimi cdo program deri në 72 orë dhe kalim direkt nga menuja),
 • Regjistrues personal videosh (PVR): Më anë te këtij shërbimi keni mundësi të regjistroni videot tuaja të preferuara dhe ti shikoni më pas.
 • TV juaj bëhet Smart TV: Mundësi hyrje në internet direkt nga TV juaj,
 • Dy pulte (telekomanda) në një cmim, njëra e avancuar që përfshin edhe teknologjinë AirMouse.
 • Menu e lehtë në perdorim e shoqëruar me foto,
 • Mundësi pagese mujore si edhe parapagim 6 dhe 12 mujor.
 • Pajisje në përdorim (falas) dhe pa kosto instalimi.
 • Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom Fiber IPTV:
Shikim deri në 72 orë (Catch up) Shiko program nga fillimi (Start over) Regjistrues personal videosh (PVR) Dekoder i avancuar 4K UHD dhe Full HD, multicore Dy telekomanda në kuti Telekomandë me tastierë & Air mouse
Hyrje direkte në internet Lidhje direkte nga TV juaj drejt aplikacioneve Digicom Market Aplikacione të tjera në të ardhmen Dekoder i avancuar 4K UHD dhe Full HD, multicore Dy telekomanda në kuti Telekomandë me tastierë & Air mouse Menu me foto për cdo program Kontroll Prindëror (Parental Control) Paraqitja programacionit në trajtë vertikale & horizontale Multiple Audio (kanale me dy audio) Sugjerim programacioni

PAKETAT  IPTV TRING

Tring IPTV:
Tashmë IPTV e Digicom zgjerohet me programacionin e Tring.
  • Cmim i përballueshëm IPTV, shumë pak shtesë ndaj cmimit të internetit.
  • Programacion i gjerë me mbi 100 kanale. Sport live, muzike, kanale per femije, informative dhe të përgjithshme, dokumentarë, filma, e shumë të tjerë.
  • Gjithë shërbimet dhe aplikacionet që ofron Digicom Fiber IPTV padyshim përfshihen në paketat Tring.

Programacioni ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentare, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale, Spektakle, Kulturë, për të rritur dhe Sport.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar

Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes

Pajtimi mujor:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium

Power Fibra 2,490 L
Sonic Fibra 2,590 L
Super Fibra 3,590 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 14.940 L
Sonic Fibra 15.540 L
Super Fibra 21.540 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 29.880 L
Sonic Fibra 31.080 L
Super Fibra 43.080 L
Power Fibra 2,690 L
Sonic Fibra 3,190 L
Super Fibra 4,290 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 16.140 L
Sonic Fibra 19.140 L
Super Fibra 25.740 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 32.280 L
Sonic Fibra 38.280 L
Super Fibra 51.480 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra.

Shënime të tjera:

 • Cmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë ne përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.

Programacioni ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentare, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale, Spektakle, Kulturë, për të rritur dhe Sport.
Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar

Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes

Pajtimi mujor:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium

Power Fibra 2,790 L
Sonic Fibra 2,890 L
Super Fibra 3,890 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 16.740 L
Sonic Fibra 17.340 L
Super Fibra 23.340 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 33.480 L
Sonic Fibra 34.680 L
Super Fibra 46.680 L
Power Fibra 2,990 L
Sonic Fibra 3,490 L
Super Fibra 4,590 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 17.940 L
Sonic Fibra 20.940 L
Super Fibra 27.540 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 35.880 L
Sonic Fibra 41.880 L
Super Fibra 55.080 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra.

Shënime të tjera:

 • Cmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë ne përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.

Programacioni për klientët më kërkues pasi ofron Lajme, Programe Gjeneraliste, Programe për Fëmijë, Dokumentare, Muzikë, Filma Shqiptar, Filma të Huaj, Kanal informativ, Kanale të huaja, Seriale, Spektakle, Kulturë, për të rritur dhe Sport i plotë.

Lista kanaleve është në përmirësim, dhe e gjeni këtu.

Abonim familjar

Pajtimi mujor:

Abonim Mikrobiznes

Pajtimi mujor:
Për ju që keni biznes të vogël dhe kërkoni suport platinium

Power Fibra 2,990 L
Sonic Fibra 3,090 L
Super Fibra 4,090 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 17.940 L
Sonic Fibra 18.540 L
Super Fibra 24.540 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 35.880 L
Sonic Fibra 37.080 L
Super Fibra 49.080 L
Power Fibra 3,190 L
Sonic Fibra 3,690 L
Super Fibra 4,790 L

Gjithashtu ofertë për 6 muaj parapagim:

Power Fibra 19.140 L
Sonic Fibra 22.140 L
Super Fibra 28.740 L

Për 12 muaj parapagim:

Power Fibra 38.280 L
Sonic Fibra 44.280 L
Super Fibra 57.480 L

Ofertat:

 • Eja në Digicom dhe ke 10 ditë provë për shërbimin e internetit.
 • Oferta të ndryshme.
 • Gjithashtu shpejtësi më e lartë për parapagim 1 vjecar. Nëse ke zgjedhur paketën Power Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Sonic Fibra. Nëse ke zgjedhur paketën Sonic Fibra dhe parapaguan faturën përfiton shpejtësinë e Super Fibra.

Shënime të tjera:

 • Cmimet janë me TVSH.
 • *Në rastet kur pajisja është lënë ne përdorim (pa pagesë), duhet të rikthehet pas respektimit të afatit kohor të kontratës.