Zyrat Qendrore,
zona stadiumit Qemal Stafa,
Rr.Dervish Hima, Ada Tower,
Kati I-rë, Tiranë
Suporti Teknik: +355 45 600 110
Shitjet: +355 45 600 111
Posta elektronike
contact@digicom.al

Kosto aktivizimi
Tarife regjistrimi 1000 Leke
Garanci per paisjen 4500 Leke nese kryeni abonim 1 vjecar, nese kryeni abonim 2 vjecar garancia e pajisjes kushton 1500 Lekë

Pagese me keste
1000 Leke + 1500 Leke (vetem nje here) + 150 Leke/muaj per 24 muaj

Shpejtesia
Download: 25Mbps
Upload: 5 Mbps

Tarifa mujore
Cmimi promocional 2.190 leke/muaj

Parapagimet:
Parapagim 6 mujor:

 
*Per kontrate 24 mujore nese pajtimtari parapaguan 6 muaj perfiton modemin dhe tarifen e regjistrimit pa pagese.

Parapagim 12 mujor:

*Nëse zgjidhni kontrate 24 mujore dhe parapaguani 12 muaj, ju ofrojme ne perdorim falas modemin e fibres optike.
*Tarifa e regjistrimit eshte falas
*Per kontrate 24 mujore nese pajtimtari zgjedh paketa me IPTV dhe parapaguan 12 muaj pajtimin mujor te paketes (me IPTV) perfiton edhe dekoderin (STB) në përdorim.
*Nese zgjidhni kontrate 24 mujore dhe parapaguani 12 muaj perfitoni per te njejtin cmim promocional, shpejtesine e internetit te paketes pasardhese (50 Mbps)

Paketat shtesë:
Gjatë periudhës së kontratës ju jepet mundësia për të blerë paketa shtesë:
*100 minuta kombetare dhe nderkombetare/ 200 leke per muaj
*minuta pa limit kombetare dhe nderkombetare, +200 min nderkombetare/ 900 leke per muaj
Thirjet Nderkombtare jane te vlefshme drejt destinacioneve: Itali, Greqi, Angli, Zvicer, France, Belgjike, Gjermani, USA, Kanada, Australi, Ceki, Spanje, Rumani.

Gjithashtu mund të shtoni edhe Extra data ku mund të blini 50 GB për 500 lekë si edhe 100 GB për 1000 lekë
Gjate periudhes se kontrates ju mund te shtoni sherbimin e WiFi i menaxhuar:
WiFi i menaxhuar / 2000 Leke

Kosto aktivizimi
Tarife regjistrimi 1000 Leke
Garanci per paisjen 4500 Leke nese kryeni abonim 1 vjecar, nese kryeni abonim 2 vjecar garancia e pajisjes kushton 1500 Lekë

Pagese me keste
1000 Leke + 1500 Leke (vetem nje here) + 150 Leke/muaj per 24 muaj

Shpejtesia
Download: 50Mbps
Upload: 5 Mbps

Tarifa mujore
Cmimi promocional 2.690 leke/muaj

Parapagimet:
Parapagim 6 mujor:
 

 
*Per kontrate 24 mujore nese pajtimtari parapaguan 6 muaj perfiton modemin dhe tarifen e regjistrimit pa pagese.

Parapagim 12 mujor:

*Paisja e modemit i jepet ne perdorim klientit bazuar afatit te kontrates
*Tarifa e regjistrimit eshte falas
*Per kontrate 24 mujore nese pajtimtari zgjedh paketa me IPTV dhe parapaguan 12 muaj pajtimin mujor te paketes (me IPTV) perfiton edhe dekoderin (STB) në përdorim.
*Perfitohet shpejtesia e internetit te paketes pasardhese (100 Mbps)

Paketat shtesë:
Gjatë periudhës së kontratës ju jepet mundësia për të blerë paketa shtesë:
*100 minuta kombetare dhe nderkombetare/ 200 leke per muaj
*minuta pa limit kombetare dhe nderkombetare, +200 min nderkombetare/ 900 leke per muaj
Thirjet Nderkombtare jane te vlefshme drejt destinacioneve: Itali, Greqi, Angli, Zvicer, France, Belgjike, Gjermani, USA, Kanada, Australi, Ceki, Spanje, Rumani.

Gjithashtu mund të shtoni edhe Extra data ku mund të blini 50 GB për 500 lekë si edhe 100 GB për 1000 lekë
Gjate periudhes se kontrates ju mund te shtoni sherbimin e WiFi i menaxhuar:
WiFi i menaxhuar / 2000 Leke

Kosto aktivizimi
Tarife regjistrimi 1000 Leke
Garanci per paisjen 4500 Leke nese kryeni abonim 1 vjecar, nese kryeni abonim 2 vjecar garancia e pajisjes kushton 1500 Lekë

Pagese me keste
1000 Leke + 1500 Leke (vetem nje here) + 150 Leke/muaj per 24 muaj

Shpejtesia
Download: 100Mbps
Upload: 10 Mbps

Tarifa mujore
Cmimi promocional 3.790 leke/muaj

Parapagimet:
Parapagim 6 mujor:
 

 
*Per kontrate 24 mujore nese pajtimtari parapaguan 6 muaj perfiton modemin dhe tarifen e regjistrimit pa pagese.

Parapagim 12 mujor:

*Paisja e modemit i jepet ne perdorim klientit deri ne perfundim te afatit te kontrates
*Tarifa e regjistrimit eshte falas
*Per kontrate 24 mujore nese pajtimtari zgjedh paketa me IPTV dhe parapaguan 12 muaj pajtimin mujor te paketes (me IPTV) perfiton edhe dekoderin (STB) në përdorim.

Paketat shtesë:
Gjatë periudhës së kontratës ju jepet mundësia për të blerë paketa shtesë:
*100 minuta kombetare dhe nderkombetare/ 200 leke per muaj
*minuta pa limit kombetare dhe nderkombetare, +200 min nderkombetare/ 900 leke per muaj
Thirjet Nderkombtare jane te vlefshme drejt destinacioneve: Itali, Greqi, Angli, Zvicer, France, Belgjike, Gjermani, USA, Kanada, Australi, Ceki, Spanje, Rumani.

Gjithashtu mund të shtoni edhe Extra data ku mund të blini 50 GB për 500 lekë si edhe 100 GB për 1000 lekë
Gjate periudhes se kontrates ju mund te shtoni sherbimin e WiFi i menaxhuar:
WiFi i menaxhuar / 2000 Leke